Bureau Ger, touched by nature

Ik ben Gerben Huurneman, de enthousiaste eigenaar van Bureau Ger. Ervaren landschapsontwerper en creatieve doener, gefascineerd door de verbinding tussen mens en natuur. Ik hou van het landschap, van buiten zijn, van ons wonderlijke ecosysteem. Mijn liefde voor het Achterhoekse landschap is groot, en tegelijkertijd rijkt mijn ambitie verder dan de regiogrenzen.

Mijn landschappelijke plannen zijn doelgericht, duurzaam, toekomstbestendig en efficiënt. Ik combineer de eigenschappen van het landschap met de wensen van de opdrachtgever, het liefst op verrassende en vooruitstrevende wijze. Altijd met respect voor de biodiversiteit en het ecosysteem.

Met mijn werk wil ik de rust in het landschap terugbrengen en blijvend herstellen. De bestaande eigenschappen zijn altijd leidend: ik haal het optimale uit dat wat er al is en creëer nieuwe natuur waar mogelijk.

Het ultieme resultaat? Een prachtige, natuurinclusieve woon- of recreatiebestemming voor mijn opdrachtgever die aan alle wensen en eisen voldoet. Waarin het bestaande milieu niet alleen behouden blijft, maar nog beter wordt. Terug naar hoe de natuur het bedoeld heeft, mét het oog op de toekomst.

Tot slot: ik schakel snel en leg al vroeg in het proces de juiste gemeentelijke contacten. Efficiënt werken, daar hou ik van. Professioneel als Bureau Ger, persoonlijk als Gerben Huurneman.