Samenwerkingen

Met Bureau Ger vorm ik de onafhankelijke schakel tussen opdrachtgever en uitvoering van het vraagstuk. Ik houd de regie, ben sparringpartner voor alle partijen én bewaak de kwaliteit. Zo zorg ik samen met mijn partners voor het optimale eindresultaat.

Op veel van mijn samenwerkingspartners kan ik al jaren bouwen. Bekijk met welke gemeentes, bouwbedrijven en hoveniers ik mijn krachten bundel.

Boom & Tuin

De samenwerking met Boom & Tuin kenmerkt zich door het wederzijdse begrijp. Aan beide kanten hebben we aan een half woord genoeg. We werken vooral samen met de aanleg van tuinen in het Oosten van het land. 

Esselink Hoveniers

Een betrouwbare partner, waarmee we vooral grotere kwaliteitstuinen aanleggen. Exclusieve elementen als een zwembad of zwemvijver? Esselink heeft overal ervaring mee, werkt ook landelijk en draagt het predicaat Tophovenier.

Gemeente Oost Gelre

Voor gemeente Oost Gelre zijn wij de samenwerkende partner bij landschappelijke inpassing. De kennis van de omgeving geeft ons voorsprong op andere bureaus. Ook coördineren we projecten vanuit de subsidie landschapsregeling. 

Gemeente Winterswijk

De relatie met gemeente Winterswijk is gebaseerd op de inzet van gebiedskennis. De geologische diversiteit in de gemeente is groot, waardoor interessante inpassingsvragen aan bod komen. Een mooi voorbeeld is de landschappelijke inpassing van de ingenieuze ijsbaan. 

Particulier Agrarisch Natuurbeheer

Bureau Ger verzorgt de coördinatie van agrarische opgaves en lokale subsidieregelingen rondom natuur en landschap. We verzorgen de aansturing van de ploegen, regelen landschapsonderhoud en -aanleg en lossen kwesties rondom natuur en landschap op

René Scholten Architectuur

De visie van René is dezelfde als de onze: we vullen elkaar mooi aan en zitten op één lijn. Bouwkundige vragen, zoals bijvoorbeeld over het plaatsen van een bijgebouw, leggen we meestal bij hem neer.

Rensing Bouw

De uitvoering van bouwgerelateerde vragen regelen we vaak samen met Rensing Bouw. Ook geven we advies over een landschappelijke inpassing of (ver)bouwprojecten in het buitengebied. De werkwijze en zienswijze sluiten uitstekend aan op die van Bureau Ger.

Vereniging Agrarisch Landschap Achterhoek

Bureau Ger vormt hier de verbindende factor tussen vraag en uitvoering van agrarische natuurvraagstukken door veldwerkcoördinatie. We leveren meerwaarde door onze gebiedskennis, contacten in het veld en ervaring met relevante processen. Ook ontwikkelden we een interactieve landschapstypekaart voor de VALA. 

Interesse in een samenwerking?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!